La fi de les vacances, la crisi i el divorci


Imagen

Ja comença a ser habitual veure per aquestes dates titulars als diaris que indiquen que després de les vacances es dispara el nombre de divorcis. Hi ha tota mena de teories al voltant, que si massa temps junts, que si el temps lliure convida a la reflexió…etc.

Però aquest any hi ha qui pensa que no serà igual ja que hi ha un altre motiu de preocupació que fa que molts dilatin la decisió de divorciar-se: la crisi econòmica.

Per primer cop i des de que es va aprovar la llei del divorci s’ha produït un descens de tramitacions d’aquest tipus. Hi ha qui diu: “la hipoteca uneix”, “la crisi econòmica anima a les parelles a donar-se una segona oportunitat”, però la veritat és que si ja hi ha crisi de parella, els problemes econòmics encara agreugen més la situació i ens tornem més irascibles, malhumorats i la convivència es torna cada cop més difícil.

Com anirà aquest any?….el resultat està per veure’s encara. El que sí que es pot afirmar és que la crisi està tenint efectes en la resolució de molts procediments de divorci. Hi ha més tensions a l’hora de fixar les pensions, s’ha de fer molts més números i s’ha incrementat la petició de la custòdia compartida.

Són temps difícils però mai s’ha de perdre la perspectiva i cal prioritzar i defensar sempre els interessos del menors.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s